easypagelogo
Dè webwinkel voor SCDiet - Diabetes - Low-Carb producten
          o.a. Freeda vitaminen en voedingssupplementen.Verzendkosten, levering en betalingen voor bestellingen vanuit Nederland.

Als U een bestelling via onze webshop plaatst, dan ontvangt U een orderbevestiging zodat U weet dat de bestelling bij ons goed is aangekomen.
In de orderbevestiging zal ook worden aangegeven of de bestelde producten in voorraad zijn of dat er iets moet worden besteld.
U kunt dan gelijk zien of Uw bestelling als een brievenbuspakketje kan worden verzonden en wat dus het nieuwe benodigde bedrag zal worden.

Als U binnen 24 uur geen orderbevestiging heeft ontvangen, dan betekend dit dat Uw bestelling niet bij ons is binnengekomen.
U kunt dan altijd Uw bestelling per e-mail doorgeven, dan krijgt U dus gewoon een orderbevestiging, met eventueel bovengenoemde mededelingen.

Als U Uw orderbevestiging niet heeft ontvangen en wel al Uw bestelling betaald, dan zien wij dit natuurlijk op onze bankrekening, wij zullen dan proberen Uw adres en/of telefoonnummer te achterhalen, indien dit mogelijk is. Kunnen wij wel Uw adres achterhalen dan krijgt U een brief van ons toegestuurd.
Zoals U begrijpt is dit nogal tijdrovend en het maakt de levertijd onnodig langer.

Wacht U dus eerst onze orderbevestiging af, voordat U een betaling doet! 
 
Uw bestelling zal doorgaans binnen 2 à 3 werkdagen worden geleverd nadat Uw betaling is ontvangen. Voor sommige artikelen geldt een langere levertijd, dat geldt ook voor artikelen die niet voorradig zijn. Wanneer Uw bestelling dit soort producten betreft, krijgt U van ons een email of een telefoontje over de te verwachten levertijd. Betreft het bijvoorbeeld èèn artikel uit een bestelling, dan ontvangt U een email of telefoontje en kunt U aangeven of de overige producten gewoon verzonden moeten worden en volgt het product als nabestelling, waarbij de verzending franco is.

Voor franco verzending hanteren wij een minimumorderbedrag van € 75,00. Bij bestellingen beneden de € 75,00 wordt € 7,75 verzend en verpakkingskosten in rekening gebracht.

Als Uw bestelling de mogelijkheid biedt om te verzenden als brievenbuspost (max. 38 x 26,5 x 3,2cm en min. 14 x 9 cm) kunt U de bestelling via email doorgeven, zodat wij kunnen bepalen aan de grootte en het gewicht van het product, wat de verzendkosten zijn.
Brievenbuspakjes tot 500 gram kunnen wij verzenden voor € 2,75 en vanaf 500 gram - 3000 gram voor € 3,75. Wij willen zo de mogelijkheid bieden voor kleinere verpakkingen de verzendkosten laag te houden.
U ontvangt dan van ons een email met het juiste bedrag wat overgemaakt dient te worden en zodra Uw betaling is ontvangen, versturen wij direct Uw bestelling, vanzelfsprekend alleen op werkdagen.

Als wij na drie weken nog geen betaling hebben ontvangen, wordt de bestelling automatisch geannuleerd.


Verzendkosten, levering en betalingen voor bestellingen buiten Nederland.

Voor bestellingen van buiten Nederland, maar binnen Europa, hanteren wij voor francoverzending een minimumorderbedrag van € 100,00. Bij bestellingen onder dit bedrag wordt € 10,00 verzend- en administratiekosten in rekening gebracht. Nadat Uw bestelling is aangekomen, ontvangt U een orderbevestiging, zodat U weet dat Uw bestelling goed bij ons is aangekomen en dan weet U gelijk of de bestelde producten in voorraad zijn, of dat er van Uw bestelling een brievenbuspakketje gemaakt kan worden en wat het juiste benodigde bedrag wordt. 

Voor betalingen uit het buitenland zijn extra nodig het BIC en IBAN nummer, deze zijn:
Postbank: BIC: PSTBNL21 - IBAN: NL16PSTB0008042496.
ABN-AMRO: BIC: ABNANL2A - IBAN: NL54ABNA0456393900.

Ook hier geldt dat we bij brievenbuspost voor kleinere bestellingen de kosten zo laag mogelijk willen houden.

Als U nog vragen heeft of wilt U bestellingen laten afleveren buiten Europa, neemt U dan contact met ons op via email: info@yourownchoice.nl  www.yourownchoice.nl   -  copyright©yourownchoice.nl


Last updated: 01-21-2009

Created with EasyPage