easypagelogo
Dè webwinkel voor SCDiet - Diabetes - Low-Carb producten
          o.a. Freeda vitaminen en voedingssupplementen.  

Afbeelding / Picture   Freeda vitaminen en voedingssupplementen.
Freeda vitaminen zijn Amerikaanse vitaminen en voedingssupplementen van hoge kwaliteit. De vitaminen zijn allen op natuurlijke basis en zonder onnodige toevoegingen bereid. Freeda vitaminen zijn vegetarisch en kosjer.
Freeda vitaminen en voedingssupplementen bevatten dus geen:

* aluminium
* dierlijke bestanddelen
* kunstmatige kleurstoffen
* kunstmatige smaakstoffen
* aspartaam
* granen
* conserveringsmiddelen
* gist
* koolteerstoffen
* eieren
* vis
* gelatine
* gluten
* lactose
* vlees
* wheij
* melk
* zout(en)
* zetmelen
* suikers
* sulfaten
* sulfieten
* tarwe
* SCD-legaal

De producten zijn niet op dieren getest. De vitaminen komen op veel dieetlijsten voor, zoals bij het SCDieet, Diabetes, het glutenvrije dieet voor Coeliakie en Feingold voor hyperactieve kinderen.

De Freeda vitaminen en voedingssupplementen zijn samengesteld uit een rijkgeschakeerd pakket van preparaten met essentiële vitaminen, mineralen en andere stoffen die in onze voeding ontbreken. Dit kan te wijten zijn aan een te eenzijdig voedingspatroon en door verarming van de bodemcultuur. Verder sluit Freeda aan op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de voedingsleer. Freeda heeft al meer dan 70 jaar ervaring met vitaminen en voedingssupplementen opgebouwd in de Verenigde Staten. Freeda vitaminen zijn al 15 jaar in Nederland op kleine schaal verkrijgbaar en nu dus ook via deze webwinkel!Afbeelding / Picture   Echte Franse Roomboter.
Deze Franse Roomboter met de naam J.B. Masclet, komt van Beur'tel een bedrijf dat is gevestigd in een charmant dorpje in Bordeaux, het zuidwesten van Frankrijk. Deze kwaliteitsboter heeft als voordeel dat het is verpakt in blikjes en daardoor gebruiksvriendelijk is. J.B. Masclet is gepasteuriseerde gezouten boter (demi-sel) en bevat 2% toegevoegd zout en 83-84% vetbestanddelen.
Deze boter heeft meerdere voordelen:
* lange houdbaarheid
* hoeft niet in de koelkast of diepvriezer bewaard te worden
* de verpakking beschermd tegen vervuiling van buitenaf
* gemakkelijk mee te nemen tijdens vakantie
* gemakkelijk in transport en gebruik
* rijke bron van vitamine AAfbeelding / Picture   Nature Secrets V.C.O. - Virgin Coconut Oil.
Deze kokosolie is een zeer goedsmakende, aangenaam ruikende kokosolie en is een hoogwaardige, natuurlijke koudgeperste ,cholesterolvrij plantenvet met een zeer hoog aantal aan belangrijke middenketen vetzuren (50% laurinezuur). Het wordt door middel van handarbeid van inwoners uit Sri Lanka, uit frisse, rijpe kokosnoten op hygiënische manier vervaardigd. Daardoor blijven de waardevolle plantaardige stoffen zoals vitaminen en mineralen behouden. Door de natuurlijke conserverende bestanddelen wordt deze kokosolie ook zonder koeling niet ranzig en wordt pas bij ongeveer 25 graden vloeibaar.

In de ayurvedische en asiatische keuken wordt deze kokosolie gebruikt voor het bakken en braden, maar ook als (amandel)brood smeersel (i.p.v. boter of margarine) uiterst gezond en goedsmakend. Vegetariërs en vooral sporters schatten dit plantenvet op grote waarde, omdat deze kokosolie een zeer snelle energieleverancier is. Ook uitwendig gebruikt is de Virgin Coconut Oil een weldaad.

Voor de SCDiet-keuken is deze kokosolie een uitkomst, door bijvoorbeeld de roomboter bij bakken geheel of gedeeltelijk te vervangen. Maar vooral is deze kokosolie onverhit een goede aanvulling bij het dieet, bijvoorbeeld in smoothies, dit geldt ook voor laag-koolhydraatdieëten.

De kokosolie wordt net zo snel opgenomen als koolhydraten en dus daadwerkelijk verbruikt, en heeft vele voordelen door de sterke anti-bacteriële, anti-virale en schimmeldodende werking.

* bevordert gewichtsafname bij overgewicht
* is een gezonde en snelle energieleverancier
* ondersteund de bestrijding van bacterie- en schimmelinfecties (o.a. candida)
* weert virale infecties af, zoals bijv. griep of herpes
* bevordert een goede schildklierwerking
* vermindert het sterke verlangen naar zoetigheid
* versterkt het immuumsysteem
* vermindert de risico's van hart en bloedvaten
* helpt bij galblaaslijden, darmziektes zoals Morbus Crohn en eiwitovergevoeligheid
* weert osteoporoseklachten
* helpt de lever bij alcoholbeschadiging

Uitwendig:
* verzorgend voor de huid, maakt deze weer glad en soepel
* bestrijd huidveroudering, zoals ouderdomsvlekken
* helpt bij eczemen
* ondersteund wondheling
* maakt het hoofdhaar sterk en glanzend en voorkomt roosvorming
* is een uitstekende massageolieAfbeelding / Picture   Omega & More Kokosolie.
Deze kokosolie is een natuurlijk plantaardig product. Ongeraffineerde kokosolie bestaat voor 50% uit Laurinezuur, dat het cholesterolgehalte (LDL) niet verhoogt.  Laurinezuur is belangrijk voor het goed functioneren van het immuumsysteem. De olie bestaat bijna geheel uit vetzuren met een middellange keten, die het lichaam snel in energie kan omzetten en dus niet opslaat als vet. Kokosolie heeft ontstekingsremmende eigenschappen en bevat geen transvetzuren.

Deze kokosolie is neutraal van smaak en van biologische teelt en is bij uitstekend geschikt voor frituren, bakken en braden, zoals bijvoorbeeld wokgerechten. Het kan ook met andere oliën worden vermengd of met roomboter voor het braden. Deze kokosolie is ook zeer geschikt voor vegetariërs.

Volgende pagina

Vorige pagina

www.yourownchoice.nl   -  copyright©yourownchoice.nl


Last updated: 01-21-2009

Created with EasyPage