easypagelogo
Dè webwinkel voor SCDiet - Diabetes - Low-Carb producten
          o.a. Freeda vitaminen en voedingssupplementen.
  De Yógourmet Multi yoghurtmaker.
Deze yoghurtmaker uit Canada is een elektrische yoghurtmaker die speciaal is ontworpen om de ideale temperatuur te behouden, die nodig is voor het maken van gezonde, natuurlijke perfecte yoghurt, keer op keer. Met de Yógourmet Multi yoghurtmaker kan je thuis yoghurt maken met elke soort melk die je maar wil.
De yoghurtmaker is heel economisch want hij heeft maar liefst een inhoud van 2 liter. De zelfgemaakte yoghurt is tot 3 weken houdbaar in de koelkast. De Yógourmet Multi yoghurtmaker heeft 1 jaar fabrieksgarantie.

De binnenbeker is vaatwasbestendig (bovenste rek) en heeft een klikvaste deksel om de yoghurt vers te houden. Deze starterset komt met een extra binnenbeker, zodat je door kan gaan met het maken van een nieuwe partij yoghurt, terwijl de eerste staat af te rijpen in de koelkast. Bij de set is ook een thermometer, die je aan de rand van de pan kan hangen, zodat je exact weet wanneer de starter aan de voorverwarmde melk kan worden toegevoegd.

Een katoenen zak behoort ook tot de set, zodat je zelf 'hangop' kan maken of door langer te laten uitlekken, zelfs roomkaas. De katoenen zak heeft een ruime vulopening en een trekkoord, wat het handig maakt deze op te hangen in de koelkast. 
Bij de yoghurtmaker is een handleiding, zodat je de beste resultaten kan halen uit de Yógourmet Multi en kan genieten van een uitstekende, gezonde en voedzame yoghurt. Bij deze starterset zit ook een doosje met Yógourmet yoghurtfermenten, die ook voor SCD-ers erg goed is, zodat je direct aan de slag kan met het maken van de eerste beker thuisgemaakte yoghurt.

Het voordeel van de Yógourmet yoghurtmaker voor mensen die het SCDieet volgen, zit niet alleen in de ruime inhoud, maar ook in het behoud van de ideale temperatuur en het vermogen van deze machine om 24+ uur achter elkaar te kunnen werken, zonder verder omkijken of tijdschakelaars. Het fermenteren van SCD-room vereist zelfs nog veel langer, maar de temperatuur blijft stabiel en daardoor is het dus mogelijk om de machine zelfs dagen achtereen te gebruiken.
Omdat de yoghurtmachine is ontworpen voor de Canadese/Amerikaanse markt is het voltage 110 volt en daarom kan je, als je dat wil, bij de set ook gelijk een adapter mee bestellen die eenvoudig in het stopconact kan worden gedaan en de omvorming van 220 volt naar 110 volt regelt.

De Yógourmet Multi Yoghurtmaker is verkrijgbaar in een set, zowel met als zonder een extra binnenbeker. 
« Vorige Pagina

www.yourownchoice.nl   -  copyright©yourownchoice.nl


Last updated: 12-25-2006

Created with EasyPage