easypagelogo
Dè webwinkel voor SCDiet - Diabetes - Low-Carb producten
          o.a. Freeda vitaminen en voedingssupplementen.  

Afbeelding / Picture   De Yógourmet yoghurtstarter.
De yoghurtfermenten van Yógourmet zijn bijzonder nauwgezet vervaardigd en natuurwetenschappelijk uitgebalanceerd om verzekerd te zijn van een zachte en romig smakende yoghurt. Als deze starter wordt gebruikt samen met de Yógourmet Multi yoghurtmaker, produceert deze in 4,5 uur een uitstekend smakende yoghurt. Voor SCD-ers geldt een fermentatie van minimaal 24 uur.
De Yógourmet yoghurtstarter bevat de lacto-fermenten L.Bulgaricus, S.Thermophilus én de bij het SCDieet zo gewenste L.Acidophilus! De starter zit in luchtdicht verpakte, dubbelgelaagde envelopjes voor langhoudbare kwaliteit en is verkrijgbaar in doosjes met drie envelopjes van 2 x 5 gram. Omdat de envelopjes zijn verdeelt per 5 gram, kan je zelf kiezen of je 1 of 2 liter yoghurt wil maken. Een doosje is voldoende voor 6 liter eigen thuisgemaakte, heerlijk romig smakende yoghurt, boordevol met gezonde probiotica.
 


Afbeelding / Picture   Custom Probiotics Yoghurtstarter.
Custom Probiotics heeft een nieuwe yoghurtstarter in poedervorm ontwikkeld. Deze starter bevat L.Bulgaricus, S.Thermophilus en L.Acidophilus.
De bacteriële telling per gram is boven de 100 miljoen per gram (wettelijke standaard 10 miljoen per gram), gebaseerd op verschillende onafhankelijke laboratoriumtesten die zijn gedaan met de yoghurt tijdens onderzoeken. Het type en aantal micro-organismes in yoghurt beïnvloed lactose vertering en gezondheidsvoordelen van yoghurt.

De yoghurtstarter kan het best worden bewaard in de vriezer. Ze zijn hoog geconcentreerd en daardoor heel zuinig in gebruik. Ze bevatten geen kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen. De yoghurtstarter kan gebruikt worden voor alle soorten melk, zoals o.a. koemelk en geitenmelk en voor het maken van SCD-room, die tot 48 uur gefermenteerd moet worden.
De de yoghurtstarter is ook zeer geschikt voor het maken van amandelmelk-yoghurt met hoge probiotische concentraties. Uit recentelijk onafhankelijk onderzoek, waar gebruik werd gemaakt van amandelmelk met en zonder honing, is gebleken dat de telling per gram voor yoghurt zonder honing 350 miljoen en met honing 890 miljoen bacteriën bevat.

Deze pot yoghurtstarter heeft een inhoud van 25 gram en komt met een maatlepeltje. Door de hoge concentratie heb je maar 0,2 gram per liter melk nodig. Dus 25 gram is voldoende voor 125 liter yoghurt!
  « Vorige pagina

www.yourownchoice.nl   -  copyright©yourownchoice.nl


Last updated: 12-25-2006

Created with EasyPage