easypagelogo
Dè webwinkel voor SCDiet - Diabetes - Low-Carb producten
          o.a. Freeda vitaminen en voedingssupplementen.  


 

Afbeelding / Picture   Omega & More Kokosolie.
Deze kokosolie is een natuurlijk plantaardig product. Ongeraffineerde kokosolie bestaat voor 50% uit Laurinezuur, dat het cholesterolgehalte (LDL) niet verhoogt.  Laurinezuur is belangrijk voor het goed functioneren van het immuumsysteem. De olie bestaat bijna geheel uit vetzuren met een middellange keten, die het lichaam snel in energie kan omzetten en dus niet opslaat als vet. Kokosolie heeft ontstekingsremmende eigenschappen en bevat geen transvetzuren.

Deze kokosolie is neutraal van smaak en van biologische teelt en is uitstekend geschikt voor frituren, bakken en braden, zoals bijvoorbeeld wokgerechten. Het kan ook met andere oliën worden vermengd of met roomboter voor het braden. Deze kokosolie is ook zeer geschikt voor vegetariërs.

Afbeelding / Picture  Omega en More Perfect Balance.
Omega en More Perfect Balance is een gezonde en lekkere oliemelange. Een optimale samenstelling van ongeraffineerde omega-3, omega-6 en omega-9 vetzuren. Deze vitale vetten, waarvan omega-3 en omega-6 essentiële vetzuren zijn, bieden een constante energie, voor hart- en bloedvaten, gezonde gewrichten en een goede hersenfunctie.

Het uitgeblanceerde oliemengsel bevat:
lijnzaadolie*
zonnebloemolie*
sesamolie*
kokosnootolie*
pompoenpitolie*
teunisbloemolie
rijstkiemolie
borageolie*
haverolie*
* = biologisch.
De olie is ongeraffineerd, koudgeperst en daar waar mogelijk van biologische kwaliteit. De Perfect Balance bevat natuurlijke vitamine E als anti-oxidant en lecithine dat er voor zorgt dat de vetten goed worden opgenomen.
De oliemelange is NIET geschikt voor bakken, braden of frituren.
 « Vorige pagina

www.yourownchoice.nl   -  copyright©yourownchoice.nl


Last updated: 12-25-2006

Created with EasyPage