easypagelogo
Dè webwinkel voor SCDiet - Diabetes - Low-Carb producten
          o.a. Freeda vitaminen en voedingssupplementen.Onder diversen kunnen wij U verschillende biologische producten aanbieden en ook enkele voedingssupplementen die ter ondersteuning zijn van Uw gezondheidsklachten zoals: insulineresistentie bij DM ll; bij Colitis Ulcerosa; bij (poly-neuropathische klachten en bij cholesterolverlaging. 

Hazelnotenpasta, Cashewnotenpasta en Pindakaas zijn van puur gemalen noten, soms met zeezout, maar verder zonder enige toevoeging en van biologische teelt afkomstige noten.

De kruiden en specerijen, zoals bijvoorbeeld: dillegroen, bieslook,lavasblad, marjolein, nootmuskaatpoeder, paprikapoeder, witte en zwarte peper, zijn allen van biologische afkomst. Dus zonder toevoegingen zoals antiklonteermiddelen en anti-schimmelstoffen. De aroma en smaak zijn van hoge kwaliteit.

Fruitspread's zoals Aardbei fruitbeleg en Abrikoos fruitbeleg zijn gemaakt van puur fruit afkomstig van biologische fruitteelt en natuurlijk zonder toegevoegde suikers en gezoet met appeldiksap.

De Acaciahoning komt van biologische imkers en is helder en bijzonder smakelijk en uitstekend te gebruiken door de thee, yoghurt, bij het koken en vooral bij het bakken van de SCDieet-taart, koekjes en het amandelbrood.

De Sultana rozijnen zijn van biologische teelt en ongezwaveld, zonder glansmiddelen (zoals olie of was) en uitstekend geschikt voor tussendoor, of door de yoghurt of voor het bakken van muffins e.d.

De Ghee, geklaarde boter, is van biologische kwaliteit en is zeer geschikt om mee te bakken en braden of te frituren, het 'hecht' niet aan gerechten en is dus zeer zuinig in gebruik, maar is ook goed te gebruiken in een combinatie van (olijf)olie of kokosvet bij het bakken en braden.

De Vanillepoeder bourbon, is afkomstig van biologische teelt en is, in tegenstelling tot wat wij kennen als vanillesuiker, bruin van kleur en zeer aromatisch. Het is erg smakelijk door smoothies, yoghurt, fruitgelatine of bij het bakken SCD-muffins, kokosmacronen, amandelbrood, koekjes e.d.

De biologische Appelpuree is gemaakt van puur appels zonder toevoeging van suikers of honing en natuurlijk zonder kleur-, geur- en smaakstoffen, puur fruit dus. Handig als U zelf geen tijd heeft om appelpuree te maken en erg lekker door de yoghurt, muffins of andere koekjes of taart, maar ook gewoon erg lekker bij de maaltijd of tussendoor.

Bij de verzorgingsproducten kunnen wij U de EmuCare olie aanbieden. Deze olie is zeer geschikt voor mensen met een extreem droge of probleemhuid. De verhouding tussen de verzadigde en onverzadigde vetzuren in Emoe olie komt zeer nauw overeen met die van de menselijke huid, waardoor deze snel herstelt.
De olie bestaat voor 70% uit onverzadigde vetzuren, waarvan 20% zogenaamde essentiële vetzuren, door het aanbrengen van de Emoe olie op de huid worden de tekorten in de voeding aangevuld, daar waar het het meeste nodig is.

Ook de Steviapoeder staat onder de verzorgingsproducten genoemd, omdat het poeder hier in Europa niet als voedingsmiddel mag worden aangeboden, maar als 'tandcosmetica'
Dit witte Steviaextract is een zuiver natuurproduct en hoog geconcentreerd. Het is een nieuw product met meer Reboudioside A als de voorgangers. Het bestaat uit 100% zuiver Steviaextract met meer als 90% Steviosiden en meer als 60% Reboudioside A.

Volgende pagina

Vorige pagina

www.yourownchoice.nl   -  copyright©yourownchoice.nl


Last updated: 01-13-2006

Created with EasyPage